Presseskriv, Harald Troøyen

Skaper stemning

Artisten Harald Troøyen finner tonen og vel så det med sitt unge publikum

Harald Troøyen er en artist som tydeligvis kjenner sitt publikum og vet hva de vil ha. Harald Troøyen er opprinnelig fra Trondheim, men jobber nå fra sin base i Harstad. Han har tidligere gitt ut flere barneplater. Blant annet «Bare For Barn», «Bare Barnemat», «Helt Konge» og «Bakgårdskatter». Harald Troøyen åpner gjerne showet iført et komplett kongekostyme fra den tiden da Askeladden målbandt både prinsesser og andre.

God kjemi

Kjemien mellom ham og hovedmålgruppa – altså barn fra cirka to år og oppover – stemmer fra første stund og første låt. Men der det er barn er det også som regel noen foreldre eller besteforeldre. Disse ser ut til å la seg underholde bortimot like mye som deres unge og håpefulle.

Dialog

Harald Troøyen trakterer foruten sitt menneskelige instrument både gitar og munnspill, men er minst like god på kommunikasjon og dialog med sitt publikum. Han forlater gjerne scenen for å marsjere sammen med eller slå av en liten prat med noen av barna. Han prøver også gjerne å lokke fram noen av foreldrene lenger bak i rekkene

(Omtalen er hentet fra en kritikk av Haralds opptreden under Finnsnes i fest.)

 

Hjemmeside:
www.haraldsmusikk.com

Spotify link:
https://open.spotify.com/artist/3kWUd80AtooVTcJH6QpN9Y

Youtube:
https://www.youtube.com/results?search_query=harald+tro%C3%B8yen